+31 (0)402 042 005

Contour Covering Technology

Plaatwerk

Ons zusterbedrijf Contour heeft een uitgebreide ervaring en uitzonderlijke vaardigheid op het gebied van de productie van nauwkeurig plaatwerk. Hoewel grotere plaatdiktes mogelijk zijn, richt het bedrijf zich voornamelijk op dun plaatwerk tot een dikte van ca. 8mm. Daarbij kan er volautomatisch in volumes worden geproduceerd, maar kunnen specialistische samenstellingen met nauwe toleranties opgebouwd worden. Typische producten zijn omkastingen, frames, 19" racks op maat, luchtkanalen en allerlei plaatwerk monodelen.

Plaatbewerking

Contour blinkt uit in het lasersnijden, kanten, lassen, en assemblage van plaatwerk op maat. Het scala aan plaatbewerkingen is bijzonder breed; ook beitsen en passiveren, poedercoaten en montage in een cleanroom behoren tot het dienstenpakket. Al deze processen worden in eigen huis uitgevoerd, dat verkort de doorlooptijd en verhoogt de flexibiliteit in planning.

Samenwerking

Door onze samenwerking versterken we elkaar in het brede scala aan diensten dat we aan onze klanten bieden. Zowel Jansen als Contour bedienen klanten in dezelfde hightech sectoren; waaronder de halfgeleider, medische en analytische industrie.

Naar website

Werken bij Jansen Machining Technology?

Vacatures

Stilstand is achteruitgang

Twan Bussers Directeur

Contour Covering Technology
Industrieweg 32
7102 DZ Winterswijk

+31 (0)543 546 789

info@contour.eu
contour.eu
Naar website

Terug naar de groep

Ervaar de kracht van veelzijdig vakmanschap